MG trading
Image default
Recreation / Autos

Zachter water vs hard water

We leren allemaal dat water H20 is echter bevat hard water meer stoffen dan alleen waterstof en zuurstof. De hardheid van water wordt bepaald door de hoeveelheid calcium en magnesium die voorkomt is hert water. Hard water heeft een meer dan 1.5 GPG’s en zachtwater minder dan 1 GPG’s.

  • Gelet op smaak kun je zeggen dat hard water aangenamer te drinken is dan zacht water. Omdat de waterleiding veel calcium en magnesium toevoegen aan leiding water om het drinkbaar te maken.
  • Daar en tegen is hardwater is niet effectief voor schoonmaak of reinigings doeleinden omdat het kalk in hard water aanslaat je kraan, douche en zink. Maar ook in apparaten zoals de vaatafwasmachine en wasmachine. Zachtwater is beter geschikt voor schoonmaak en reinigings acties. Door het verminderde kalk gehalte schuimt zeep beter, je kleding krijgt een frisse en schone kleur, je haar behoud zijn glans na een wasbeurt.
  • Door dat men stoffen zoals natrium toevoegt aan water met als doel het te ontharden lopen mensen die lijden aan hart-en vaatziekten, oedeem, of bloeddruk. gezondheid kwalen op. Dit maakt dat zacht water niet drinkbaar is en gefilterd moet worden om het drinkbaar te maken voor de mens.

Omdat hard water veel kalk bevat verkort het de levens duur van apparaten door kalk aanslag op de hitte element van het apparaat. Deze apparaten hebben een langere levensduur indien zachtwater gebruikt wordt. Ook kan je met zacht water besparen op water en elektriciteit rekeningen.           

http://waterontharder-kopen.com/hard-water/