MG trading
Image default
Recreation / Autos

Winst gemaakt met crypto, via wie en hoe moet je je winsten beheren?

 

Cryptografie en btc euro is een van de meest risicovolle maar lonende investeringen in onze huidige tijd. Allerlei soorten mensen hebben enorme hoeveelheden geld verdiend door te investeren in cryptografie, van tech nerds tot gemiddelde burger. Dit heeft ertoe geleid dat mensen op zoek zijn naar informatie over het investeren in cryptovaluta, dus hebben we deze blog gemaakt.

Er is geen genie nodig om te profiteren van het investeren in cryptografie. Gratis informatie zoals deze gids zouden meer dan genoeg moeten zijn.

Als we het hebben over btc euro investeringen, dan bedoelen we niet dat je een miljonair wordt door ’s nachts € 100 te investeren en te gaan slapen. Dat is niet hoe het investeren werkt. Echt investeren is hardnekkig en er is kennis nodig over de projecten waarin je investeert. Je moet weten of een cryptocentrische munt daadwerkelijk nodig is voor het probleem dat het van plan is op te lossen.

De beste tijd om btc euro te kopen was 10 jaar geleden, de op een na beste tijd is vandaag.

Als je je dat kunt veroorloven, adviseren we je om meerdere cryptocurrencies offline op te slaan:

De “veilige” btc euro strategie

Bitcoin is niet de enige cryptocratie. Andere cryptocentrische valuta’s dan Bitcoin worden Altcoins (alternatieve munten) genoemd. Deze altmunten hebben een vergelijkbaar doel als Bitcoin of een heel ander doel dan Bitcoin. Wanneer je investeert in cryptocriminaliteit, kun je misschien beginnen met “Blue Chip” cryptocriminaliteit. Dit zijn cryptocentrische valuta’s met een marktplafond van meer dan 2 miljard dollar.

Wat zijn blue Chip cryptocurrencies?

De meeste altcoins kunnen worden gekocht met behulp van Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH), maar meer en meer uitwisselingen beginnen te verkopen altcoins direct voor contant geld, bijvoorbeeld: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Dash, Bitcoin Gold en Stellar kunnen rechtstreeks bij CEX gekocht worden voor gebruikers overal ter wereld. Bitcoin, NEM, NEO, Cardano, Ripple, Litecoin, IOTA en meer kunnen rechtstreeks bij BitPanda worden gekocht als je ergens in Europa woont.

Voor de meeste andere cryptocurrencies die niet direct gekocht kunnen worden, kunnen ze gekocht worden bij Binance met Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH).

Btc euro: Wanneer is het juiste moment om te kopen?

Niemand kan met zekerheid zeggen wat de prijs van een cryptocvaluta in de toekomst zal zijn, dus als je vertrouwen hebt in de cryptocvaluta die je hebt gekozen, koop dan een klein bedrag om je op weg te helpen en je basis te leggen voor je btc euro. Zolang je een goede munt hebt uitgekozen, is het beter om er nu in te stappen en voor de lange termijn te houden. Als je probeert om de markt te timen, riskeer je de kansen om de munt later tegen een hogere prijs te kopen.