MG trading
Image default
Recreation / Autos

Online hulp bij laadpaal kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe elektrische laadpaal? Een laadpaal elektrische auto kopen? Dit artikel geeft antwoord op enkele van de meest gestelde vragen over elektrische laadpalen. Lees verder!

Kan een laadpaal bij mij thuis geplaatst worden?

Indien je op eigen grond kunt parkeren, dan kan je in principe altijd een laadpaal bij u thuis installeren. Maak je gebruik van een openbare parkeerplaats? Dan moet je een laadpaal bij de gemeente aanvragen

Wat zijn de kosten voor het elektrisch laden?

Het opladen van een elektrische auto is goedkoper dan het tanken van brandstof. De gemiddelde tarieven voor elektrisch laden ligt in Nederland tussen de €0.22 en €0.35 per kWh.

Waar kan ik een laadpaal plaatsen?

Een laadpaal kan je bij jouw thuis laten plaatsen, op werk of op openbare plekken. Tip: de beste plek voor de laadpaal kan je het beste afstemmen met een laadpaal specialist.

Wat is er nodig om elektrisch te laden?

Om een elektrische auto te kunnen laden heb je het volgende nodig: 1) een laadpaal / laadstation, 2) een elektrische laadpas en 3) een laadkabel. Hiernaast zijn er natuurlijk vele hulpmiddelen beschikbaar die je kan gebruiken om het elektrisch laden nog makkelijker te maken.

We hopen dat dit artikel je geholpen heeft. Wil je meer weten over laadpalen? Bezoek dan de website van Reith Power.


 

http://reithpower.nl/laadpaal/