MG trading
Image default
Recreation / Autos

Nieuw likje verf

Ons huis is heel vertrouwd. Dit is in de normale situatie waarin we veel tijd weg van huis doorbrengen, natuurlijk erg fijn omdat je dan thuis komt in een vertrouwde en bekende sfeer. Maar dit betekent dat het huis nu, in een tijd waarin we het overgrote gedeelte van elke dag thuis doorbrengen, niet langer vertrouwd meer is. Het is de grens overgegaan naar saai.

Dit komt omdat je er de hele tijd in zit. We moeten namelijk zoveel mogelijk thuis blijven, om een verdere uitbraak van het heersende virus te voorkomen. Vandaar dat we zo langzaamaan de kamer die eerst als vertrouwd voelde, omdat alles op de bekende plaats staat, als saai zijn gaan zien. Na de 10 weken die de lock down al duurt, komt het interieur ons langzaam de neus uit.

Hetzelfde geldt voor de tuin. Want hoewel het zeker in deze tijd een zegen is om een tuin te hebben, vooral met het lekkere zonnetje waarvan we de afgelopen weken van hebben kunnen genieten, besteed je er nu ook zoveel tijd in dat je niet er langzaamaan aan gewend raakt. Dan is dat ook geen vertrouwde plek meer, maar weer een andere muur die je gevangen houdt.

Het is hoogste tijd dus om al die muren die ons gevangen houden, een likje verf te geven. Want door zo’n kleine verandering zal het hele uiterlijk van de kamer veranderen. Het is een goedkope manier om de kamer een nieuwe uitstraling te geven. En hetzelfde kan je buiten doen. De muurverf kopen kan gewoon in de bouwmarkt, maar kan ook heel gemakkelijk online als je liever niet teveel in winkels komt. En daar kun je ook gewoon muurverf buiten krijgen. Dan kan je lekker aan de slag met het maken van een mooie tuin en een mooi huis.

https://www.moosefarg.nl