MG trading
Image default
Recreation / Autos

Je Huawei Nexus 6P veilig opbergen in een Brodit telefoonhouder

Het is het eerste Nexus toestel ontworpen door Google, en daarmee ook meteen het beste toestel van 2015. We hebben het natuurlijk over de Huawei Nexus 6P. Hieronder leggen we kort uit waarom de 6P die titel dubbel en dwars verdient.

Bekijk beelden alsof ze levensecht zijn

Voor de luxe uitstraling hoef je het niet te doen, de Nexus 6P heeft namelijk een vrij standaard uiterlijk. Kenmerkend is wel de vingerafdrukscanner op de achterkant, dit bijvoorbeeld in tegenstelling tot de iPhone waarbij de vingerafdrukscanner geïntegreerd is in de home button. Zoals inmiddels algemeen bekend is kan je je vingerafdruk gebruiken bij het doen van betalingen en het ontgrendelen van je telefoon.

De telefoon is voorzien vaneen 5,7 inch scherm met een QHD-resolutie met 2560 x 1440 pixels. Een foto of een filmpje bekijken wordt dan ineens levensecht dankzij de perfecte helderheid. Foto’s schiet je met een 12,3 megapixel camera, en een selfie maak je met 8 megapixels. Nog nooit is je selfie zó scherp geweest! Ook opladen is een eitje met de nieuwe usb-c-poort en een 3450 mAh accu. Huawei garandeert daarmee dat je telefoon minimaal één hele dag mee moet gaan.

Prijs en verkrijgbaarheid

De smartphone weegt 178 gram en is voorzien van een Spandragon 810 processor. Daarnaast heeft de Nexus 6P 3 GB werkgeheugen zodat alles erg soepel draait. Het toestel is verkrijgbaar in een 32, 64 en 128 GB opslag uitvoering en niet uitbreidbaar door middel van een microSD. Qua kleuren heb je de keuze uit een grijs, wit, zwart of goud model. De basisuitvoering met 32 GB opslag kost €649.

Als je dan toch het beste toestel van 2015 aanschaft wil je wel zeker weten dat deze ook in je auto goed beschermt wordt, en niet door je hele auto heen slingert. Je Huawei Nexus 6P veilig vastzetten doe je dan ook met een Brodit telefoonhouder. Het plaatsen van je Brodit telefoonhouder doe je heel gemakkelijk in 30 seconden. Het systeem is erg stevig, zo weet je zeker dat je telefoon er zelfs op een hobbelige weg niet uit kan vallen.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/brodit