MG trading
Image default
Recreation / Autos

Informatie over de Eleaf iStick Power Nano

De Eleaf iStick Power Nano heeft ingebouwde batterij van 1100mAh met een maximaal vermogen van 40 watt. Deze compacte en lichte model is een van de populairste e-sigaret producten van Eleaf Electronics Co.ltd, de ontwikkelaar van de meest gekochte vaping e-sigaret Eleaf iStick Power Nano. Eleaf iStick Power Nano is voorzien van een instelbare voltage waarmee de temparatuur geregeld kan worden. De E-Liquid zit in een Clearomizer die voorzien is van een regelbare niet zichtbare luchttoevoer met een tankinhoud van 2 ml, deze moet je telkens bijvullen als die bijna leeg is. Het soort vloeistof dat u verdampt is bepalend voor de stoffen die u inhaleert. De vloeistoffen van Eleaf worden regelmatig gecontroleerd door een gespecialiseerd laboratorium en zijn van goede kwaliteit.De Eleaf iStick Power Nano is te gebruiken met verschillende coils zoals de Eleaf EC coil.

Hoe werkt Eleaf iStick Power Nano

⦁   Om de iStick Power Nano van Eleaf aan te zetten dient u de vierkante vuur knop 5/6 snel achter elkaar in te drukken.

⦁   Om te schakelen tussen voltage/wattage dient u de vierkante vuur knop 3 keer snel achter elkaar in te drukken.Vuren gaat met dezelfde knop.

⦁   Met de pijltjes knoppen kan je de voltage/wattage aanpassen naar je gewenste niveau.

⦁   Het oled schermpje toont de batterij status, huidige voltage/wattage en hoelang je inhaleert.

⦁   Het opladen van de Eleaf iStick 40 watt doe je met een standaard USB kabel, die je in de USB aansluiting van het apparaat stopt.