MG trading
Image default
Recreation / Autos

Ga op weg met de SYM Fiddle

De SYM Fiddle 2 is een elegante scooter voor dagelijks gebruik. Niet alleen kenmerkt deze scooter zich door zijn stijlvolle design, maar ook door de combinatie met moderne technologieën. Stijlvol en verantwoord op weg!

SYM Fiddle 2 voor dagelijks gebruik

De SYM Fiddle 2 is ontworpen voor het dagelijkse gebruik. Door de grote wendbaarheid en ruime opbergmogelijkheden onder het zadel bent u verzekerd van groot rijplezier! De scooter is vooral erg geschikt voor ritjes door de stad en van en naar uw werk. Daarnaast is deze stijlvolle scooter ook zeer geschikt voor een plezierrit. De scooter is uit te breiden met accessoires om een meer persoonlijke stijl toe te voegen aan uw scooter.

De voordelen

Een groot voordeel van deze scooter is de krachtige viertakt motor. De grote koplamp zorgt daarbij voor goed zicht met slecht of donker weer. Daarnaast is de scooter standaard uitgerust met een breed, comfortabel zadel waaronder een grote hoeveelheid opbergruimte is verscholen. Door het prachtige design en specifieke eigenschappen bent u verzekerd van een scooter met klasse. Het is ook niet voor niets dat dit de meest verkochte scooter van het merk SYM is. De scooter is leverbaar in Metallic Light Brown, White, Black en Coffee Brown.

Waarom bij Polderscooter

Bent u nieuwsgierig naar deze scooter, of wilt u deze eerst eens proberen en zien in het echt? Kom dan vooral een keer langs in de showroom van Polderscooter in Dronten. Wij kunnen u goed adviseren bij de aanschaf van uw nieuwe scooter en ook na de aanschaf staan wij graag voor u klaar. Wij beschikken over een team van specialisten die voor u klaar staan op het gebied van reparatie, onderhoud en schadeherstel. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw scooter, houd u deze in goede staat. Dit is belangrijk om altijd comfortabel en veilig de weg op te gaan. Voor de kleine en grote onderhoudsbeurt kunt u ook bij ons terecht. Bij de kleine onderhoudsbeurt verversen wij de olie, vervangen wij de bougie en wordt het luchtfilterelement schoongemaakt. Daarnaast wordt het bandenprofiel gecontroleerd en de bandenspanning. Tot slot stellen wij de achterrem nog af, controleren wij de remblokken en spuiten wij de scooter in. Voor goed advies en topservice komt u dus langs bij Polderscooter.

Koop de Sym Fiddle 2 op https://www.polderscooter.nl/scooters/sym-fiddle-2.