MG trading
Image default
Recreation / Autos

De voordelen van botox

Bijna iedereen met rimpels heeft stiekem weleens nagedacht over botox. Het woord ‘botox’ heeft nog een enigszins negatieve lading, maar botox heeft ook erg veel voordelen. Je hoort vaak benamingen als gif en spierverlammend als het over botox gaat, maar als je kijkt naar het grootste voordeel: binnen een kwartiertje ben je van je rimpels af. Het is natuurlijk niet zomaar dat botox zo populair is onder de bekende Nederlanders, fotomodellen en filmsterren.

Toch heeft het gebruik van botox door de toename van het aantal behandelingen bij vooral bekende mensen een slechte naam gekregen. Tuurlijk zijn er genoeg voorbeelden van mensen die het overdreven hebben en als het ware een opgezwollen hoofd ervan hebben gekregen. Botox kan echter ook heel subtiel worden aangebracht. En als iets je van je rimpel af kan helpen is het botox. Veel effectiever dan al die dure crèmes die er tegenwoordig op de markt zijn. Wel is het natuurlijk belangrijk dat je een goede cosmetisch arts hebt. In Faceland heb je in ieder geval een goede!

Het grootste voordeel van botox is dat het je rimpels in een mum van tijd laat verdwijnen voor minimaal een maand. Verder zorgt botox ervoor dat je er minder vermoeid uitziet. Vooral rimpels rond de ogen geven een vermoeide uitstraling. Kraaienpootjes zullen met botox verleden tijd zijn. Daarnaast is botox niet permanent. Mocht je toch niet tevreden zijn met het resultaat, dan heb je na een paar maanden je eigen gezicht weer terug. Maar de ervaring leert dat het eerder tegenovergesteld werkt. Als je er eenmaal mee begonnen bent, wil je het elke paar maanden weer opnieuw laten doen. En botox is tientallen jaren geleden niet zomaar vrijgegeven voor alle medische doeleinden. Niet alleen voor het uiterlijk, maar ook voor serieuze medische klachten als migraine is botox een remedie.
Door de velen jaren ontwikkeling, ervaring en technologische vooruitgang vallen de kosten botox ook erg mee.

http://www.faceland.nl