MG trading
Image default
Recreation / Autos

Dankzij Tasman Verhuur een prettige verhuizing gehad!

Door de geweldige service van Tasman Verhuur (bekijk de website) heb ik zonder enige moeite een verhuiswagen kunnen huren. Ik ging voor het eerst op mijzelf wonen. Van een groot huis van je ouders naar een klein appartement voor jezelf. Ik had veel spullen die mee moesten naar het nieuwe huis maar hoe ging ik die in vredesnaam meenemen? De held die mij heeft gered was Tasman Verhuur!

Tasman Verhuur helpt bij verhuizing!

Tasman Verhuur nam echt een grote last van mijn schouders met verhuizen. Ik zat echt met de handen in me haar. Ik was radeloos hoe ik alle spullen in 1 dag moest gaan verhuizen. Tegenwoordig is het ook duur om een volledige verhuisservice aan te vragen voor een dag. Maar bij Tasman was het gelukkig niet zo duur. Ik had dan meteen een verhuiswagen waar ik al mijn spullen kwijt kon, en ik kreeg hulp van de mannen van Tasman! Als dat geen service is! Ik had de verhuisservice van Tasman verhuur voor 2 dagdelen ingehuurd. Voor de ochtend en de middag. Zodat ik ‘s avonds lekker kon gaan uitrusten en alvast dingen kon gaan uitpakken.

Verhuiswagen en aanhangwagen

Ik had ook de optie om alleen een verhuiswagen te huren. De wagen zelf was 420 x 210 x 215 M. Ook deze kon je per dagdeel huren of hele dagen. Op zaterdag en zondag waren alleen hele dagen mogelijk om te huren. Je krijgt er ook een verzekering bij, deze kost maar 5,-. Dan ben je verzekerd voor die dagen dat je de wagen gebruikt.

Bovendien heeft Tasman Verhuur ook aanhangwagens. Toen ik eindelijk in mijn nieuwe pandje was dacht ik dat ik alles had. Tot mijn ouders mij belde en zeiden dat er nog een kast stond die mee moest! Dus hebben we nog een aanhangwagen gehuurd om deze nog even te verplaatsen van locatie.

Lekker op mezelf

Ik kan nu heerlijk genieten van mijn nieuwe appartement en rustig alles gaan uitpakken. Ik ben erg tevreden met de service van Tasman Verhuur! Ik zou ze zeker aanraden. Wil jij nou ook hulp bij het verhuizen? Of wil je alleen een wagen huren? Kijk voor meer informatie op de website van Tasman Verhuur.