MG trading
Image default
Recreation / Autos

Bijna alles draadloos

Wie het nieuws volgt over de laatste mobiele telefoons heeft vast het filmpje van iPhone 7 al eens gezien. Het is een filmpje waarin een hoax wordt verspreid; er zit geen aansluiting meer voor je headset op de iPhone 7 – je zal een draadloos exemplaar moeten aanschaffen – maar met een boor kan je nog wel zelf een gaatje boren. Net zoals veel mensen vraag jij je ook af of mensen die zoiets nou echt doen met hun dure iPhone 7 een gaatje teveel in hun hoofd hebben. Tegenwoordig gaat namelijk bijna alles draadloos, dus jouw gloednieuwe telefoon valt daar ook onder.

Hoe hangt jouw iPhone 7 in de auto

Jouw mooie nieuwe iPhone 7 is dus zodanig geproduceerd dat er, behalve een laadkabel, geen bedrading meer aan te pas hoeft te komen; een hele innovatie. Alles is ingezet voor jouw gebruikersgemak bij dit prachtige telefoontje. Toch zullen veel gebruikers afbreuk doen aan het mooie design wanneer ze hun mobiele telefoon in de auto ophangen. Wanneer jij je draadloze iPhone 7 met een zuignap op je voorruit plakt en een laadkabel in je sigarettenaansteker steekt gaat er al veel verloren van dit mooie design.

Jouw iPhone 7 verdient het beste

Een mooi draadloos toestel zoals jouw iPhone 7 verdient alleen het allerbeste wanneer je hem in je auto bevestigt om er onderweg ook nog profijt van te hebben. Een zuignap doet jouw mooie iPhone 7 tekort; jouw mobiele telefoon verdient Brodit. Brodit levert een telefoonhouder die qua design helemaal is afgestemd op jouw nieuwe mobiele telefoon. Daarnaast wordt jouw iPhone in de telefoonhouder van Brodit opgeladen onder het rijden zonder dat er laadkabels in het zicht hangen.
Zo krijgt jouw paradepaardje de plek die het verdient.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/telefoonhouder/telefoon/apple/iphone-6