MG trading
Image default
Zakelijk

Zo investeer je veilig en vertrouwd in crypto

Veel mensen denken dat het investeren in crypto gemakkelijk is omdat veel mensen het momenteel doen, maar om op de juiste manier te investeren in de juiste cryptovaluta komt er wel wat meer bij kijken. Je wilt tenslotte niet opgelicht worden en daarom is het dus erg belangrijk om een vertrouwbare instantie te kiezen en je zelf eerst goed te verdiepen in de crypto wereld.

 

Hoe koop je bitcoins?

Wanneer je bitcoins wilt gaan aankopen zijn er tegenwoordig online genoeg mogelijkheden zoals bij: BTC Direct, Bitonic en LiteBit. Je kunt hierbij gewoon geld vanaf je eigen bankrekening overmaken. Na de overboeking verschijnen de cryptovaluta in je wallet. Dit is een stukje software en kun je vergelijken met een portomonnee. Je kunt echter ook bitcoin kopen maar dan niet online, als voorbeeld LocalBitcoin. Bij LocalBitcoin kun je rechtstreeks bitcoins overkopen van iemand anders met cash.

 

Veiligheid

Het is belangrijk om je bitcoins op een veilige plek te hebben staan, de bitcoin zelf kan namelijk niet gehackt worden. Daar in tegendeel kunnen de exchanges wel gehackt worden. Dit zijn plekken waar je de cryptovaluta kunt kopen. Omdat er erg veel geld rondgaat in de exchanges van crypto is dit een interessant doelwit voor hackers. Wanneer je dus graag in crypto wilt beleggen maar het niet helemaal vertrouwt kun je ook voor iets anders kiezen: beheerd beleggen. Hierbij kun je een bedrijf inschakelen die gespecialiseerd is in het beleggen van crypto.

 

Beheerd beleggen

Bij beheerd beleggen heb jij zelf totaal geen zorgen aan het beleggen en hoef je er geen tijd in te steken, als voorbeeld neem ik Yieldt. Bij Yieldt vinden ze dat iedereen een kans verdient om hun geld voor de klant te laten werken. Daarom bieden zij een veilig, eerlijk en met lage kosten, beheerd beleggen aan in de cryptomarkt. Zij doen al het harde werk en je profiteert en samen van.