MG trading
Image default
Zakelijk

Diverse laadkranen

Een Palfinger kraan behoort tot de meest betrouwbare en efficiënte laadkranen. Rondaan is het bedrijf waar deze kranen te vinden zijn. Deze dealer is in Friesland te vinden en zij hebben wagens met een kraan. Denk hierbij aan een kleine bakwagens tot zeer grote wagens met flinke kranen erop. Je kan hier bij dit bedrijf terecht voor allerlei soorten hydraulische laad- en lossystemen. Voordeel aan deze wagens zijn dat zij op diverse vlakken worden ingezet. Er zijn hier diverse auto’s te vinden, zoals:

  • Kraan containerauto
  • Bakwagen met kraan
  • Kraan kipper
  • Kraan trekker
  • Kraan oplegger
  • Kraan specials

Om erachter te komen welk model wagen het beste bij een bepaalde klus hoort, is het makkelijker om op de website van Rondaan te kijken. Of meteen een afspraak te maken voor het maken van de juiste keuze.

 

Voor elke klus een passende laadkraan

Altijd lastig wanneer je bepaalde producten moet vervoeren of op een plaats van bestemming krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een dakkapel. Deze kappen zijn vaak al prefab gemaakt en kunnen meteen op een huis worden geplaatst. Echter de vraag is vaak, hoe kan je het beste zo een gevaarte vervoeren. Gelukkig heeft Rondaan daar de oplossing voor en inmiddels hebben meerdere vervoersbedrijven hier al gebruik van gemaakt. Want met een passende Palfinger kraan is deze klus zo geklaard. Zowel het vervoeren maar ook het op het dak tillen van een dakkapel is op deze manier makkelijk te regelen. Voor meer informatie over deze geweldige kranen, neem contact op met Rondaan.