MG trading
Image default
Bedrijven

Kan ik opzeggen bij dit?

In dit artikel gaan we het hebben over handige dingen die je moet vragen aan je videograaf in Delft als je gaat trouwen. Zo is het bijvoorbeeld goed om te weten wat je moet doen als je ziek bent. Mag je de afspraak dan verzetten of worden de kosten dan gewoon in rekening gebracht? Wel zo handig om dat duidelijk te hebben voordat je tegen teleurstellingen aan loopt. Wanneer je weet waar je aan toe bent kan je er namelijk ook beter rekening mee houden. Daarnaast is het handig om te weten of je zelf de muziek mag uitkiezen of dat de videograaf uit Delft dat voor je doet.

Hoe zit het met de muziek?

Het is namelijk waarschijnlijk dat jij een andere smaak hebt dan de videograaf uit Delft, maar de videograaf heeft beter inzicht in wat voor muziek er onder de film past. Dit is wel te discussiëren want de film wordt voor jullie gemaakt dus het is belangrijker dat jullie het totale plaatje mooi vinden dan dat hij het mooi vindt. De klant is koning, dus jullie belang hoort voorop te staan. Geef dit dus ook zeker aan als je niet zelf de muziek mag kiezen. Wellicht kunnen jullie nog overstappen naar een andere videograaf uit Delft als deze mogelijkheid er echt niet is.

Wat doen bij slecht weer?

Ook is het belangrijk om te vragen of de videograaf uit Delft kan filmen met slecht weer. Natuurlijk hoop je dat het zonnetje schijnt op jullie trouwdag. Een lekker weertje zorgt vaak ook voor een betere stemming bij de mensen. Regen, wind en onweer doen vaak afbreuk aan het romantische plaatje. Helaas heb je geen invloed op het weer en kan het dus best zo zijn dat het gewoon rot weer is op jullie dag. Vraag aan de videograaf of dit een probleem is en of hij hier ervaring mee heeft. Je wil namelijk niet dat alle beelden grijs en grauw zijn. Dit is zonde van jullie geld.