MG trading
Image default
Bedrijven

10 Dingen die je kunt doen in Rotterdam

Rotterdam is upcoming en doet eigenlijk niet onder voor de hoofdstad Amsterdam. Door de combinatie van oude en hypermoderne gebouwen wil je hier nog een keer terugkomen. De volgende plekken moet je sowieso bezoeken.

Markthal Rotterdam

Ook al ben je geen foodie; alleen al de architectuur maakt de Markthal al een bezoekje waard. In de markthal zelf vind je talloze eetkraampjes en restaurantjes, waaronder dat van Jamie Oliver. Er is altijd wel iets wat je lust, van Oosters tot Italiaans en vele soorten fruit en noten. Mocht je snel boodschappen willen halen kun je er ook terecht in een supermarkt.

Kubuswoningen

Niet ver van de Markthal liggen de bekende kubuswoningen en ja, deze kun je zelfs bezoeken na het wegbrengen van het grofvuil in Rotterdam! Deze architectonische hoogstandjes zijn al meer dan 30 jaar een blikvanger in de stad. Als je uitstapt op station Rotterdam Blaak, zie je ze al opdoemen. Om de woning te bezoeken moet je wel een entreeprijs betalen.

Euromast

Vanuit de Euromast heb je een mooi uitzicht over de hele stad. Je kunt er heen om snel een kijkje te nemen en een paar selfies te maken, maar de Euromast heeft meer te bieden. Er is een restaurant waar je lekker kunt eten. Ook is het mogelijk om een overnachting te boeken in een hotel. Als je durft, bestaat ook de mogelijkheid om van de mast te abseilen.

De Erasmusbrug

Wanneer je het grofvuil in Rotterdam hebt opgeruimd, moet je zeker een wandeling maken langs het water. Rotterdam wordt door de Rijn praktisch in tweeën gedeeld: het oude en nieuwe gedeelte. Maak een wandeling over de Erasmusbrug om beide delen te ontdekken.

Met de watertaxi

Waarom lopen als je ook met de taxi kan? Als je even een lui bent, kun je er ook voor kiezen om de watertaxi te nemen, dit is al een belevenis op zich. De taxi stopt op verschillende plekken in de haven van Rotterdam.

Wedstrijd Feyenoord

Na een hele dag opruimen en grofvuil in Rotterdam wegbrengen heb je behoefte aan een dosis gezelligheid en adrenaline. Een wedstrijd van Feyenoord is altijd de moeite waard.

https://afvalcontainersrijnmond.nl/container-huren-rotterdam/