MG trading
Image default
Bedrijven

Meubels met een authentieke uitstraling

Vaak vinden mensen het prachtig als er een soort authentieke sfeer in huis hangt. Een huis met een wat oudere uitstraling is dan ook mateloos populair. Meubels die gemaakt zijn van steigerhout zijn hier echt uitstekend geschikt voor. Steigerhout hoor je steeds vaker om je heen. Steigerhout is duurzaam en erg robuust en solide. Je kunt het op veel manieren toepassen.

Steigerbuizen combineren

Steigerbuizen noem je gegalvaniseerd staal. Combineer deze steigerbuizen met meubels gemaakt van steigerhout en je hebt een combinatie die uniek is en veel sfeer geeft. Het frame van steigerbuizen geeft niet alleen karakter, maar staat prachtig in huis. Steiger buis meubels bestaan uit stevig materiaal. De meubels gaan dan ook een flink tijdje mee en kunnen heel wat hebben. Je kunt thuis een compleet andere look creëren met steiger buis meubels. De sfeer wordt wat landelijker en stoer vooral. Overigens hebben douglashout of eikenhout hetzelfde effect. Ben je dus voornemens om je woning een make-over te geven, dan is het wellicht leuk om je te verdiepen in steigerhout en het gebruik hiervan. Eigenlijk zijn er zoveel mogelijkheden wat steigerhout betreft, dat het altijd wel goed uitpakt. Voor je het weet heb je een compleet nieuwe woonkamer!

De tuin hoort er ook bij

Waar vaak veel aandacht wordt besteed aan het inrichten van huizen, wordt de tuin eigenlijk massaal vergeten. Een stoere en ouderwetse look voor je tuin is net zo leuk als in huis. Zo zijn er mooie steiger buis meubels voor in je tuin die een frisse, mooie uitstraling hebben. Het is nóg leuker als je binnenshuis eenzelfde soort inrichting hebt gecreëerd. Met steigerhout als jouw basis, kun je eigenlijk alle kanten op. Er zijn veel soorten afwerkingen en kleurtjes waar je uit kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor gebeitst steigerhout in de kleur goud of je kiest een andere houtsoort zoals eikenhout. Eikenhout is niet alleen duurzaam, maar ook slijtvast waardoor het lange tijd meegaat en tegen een stootje kan. Eikenhout heeft veel kleuren en nerven, die een natuurlijke uitstraling geven. Het is dan ook een mooie stevige houtsoort.

 

https://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/steigerbuis-meubels/