MG trading
Image default
Mode en Kleding

Welke tas is handig om mee te nemen als je gaat shoppen?

Welke tas is handig om mee te nemen als je gaat shoppen? 

Vroeger nam je wanneer je ging shoppen meestal helemaal geen tas mee. Nou ja, hoogstens misschien om een portemonnee en je telefoon mee te nemen. In iedere winkel kreeg je bij je aankopen gratis een tasje mee.

Dat is vandaag de dag wel anders. Gelukkig maar, we doen allemaal ons best om minder plastic te gebruiken. Dus wanneer we gaan shoppen nemen we gewoon een eigen tas mee. Welke dat is, dat is afhankelijk van je persoonlijke smaak en van hoeveel je denkt te gaan kopen natuurlijk!

Duurzaam

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Dit kan je eenvoudig doen door onder andere minder plastic te gebruiken en te kiezen voor duurzame materialen die lang meegaan.

Wanneer je het milieu belangrijk vindt en je bent toe aan een nieuwe tas, val je vast voor het merk Matt-nat. Dit merk komt uit Canada. De naam Matt-nat is een combinatie van de woorden materiaal en natuur.

Het spreekt waarschijnlijk voor zich dat de waarden van dit merk staan voor de natuur en duurzaamheid. Voor het maken van de tassen wordt geen echt leer gebruikt maar is er door de fabrikant gekozen voor vegan leer.

Shoppen in de regen

In ons land wordt er niet voor niets gezegd dat het weer erg veranderlijk is. Zo is het stralend weer en zo regent het. Wanneer je gaat shoppen wil je natuurlijk niet dat je nieuwe spullen natregenen. Dit voorkom je door te kiezen voor een shopper tas met rits.

Een rits in een tas heeft meer dan een voordeel. Je kan deze snel en makkelijk open en dicht doen. Daarnaast zorgt een ritssluiting er ook voor dat mocht de tas vallen, dat de inhoud goed verpakt is en dus niet zomaar over straat rolt.

Een mooie tas voor alle leeftijden

Of je nou jong of wat ouder bent, wanneer je op zoek gaat naar een mooie tas is de kans groot dat je thuiskomt met een Beagles tas. Dit Nederlandse merk maakt niet alleen tassen die mooi zijn, ze zijn ook nog eens duurzaam en je koopt ze voor een vriendenprijsje.

Beagles tassen zijn er in alle soorten en maten. Omdat er ook mooie, handige trolley’s van dit merk te koop zijn heb je altijd de juiste tas bij de hand. Met een goede tas wordt shoppen niet alleen leuker maar ook duurzamer.