MG trading
Image default
Mode en Kleding

Wat is het bedrijf Garmin?

Het bedrijf Garmin werd in 1989 in de Verenigde Staten opgericht en produceerde aanvankelijk GPS-navigatieapparatuur. Maar de laatste jaren is de aandacht verschoven. Terwijl in 2009 nog 70% van de omzet werd behaald met Garmin-navigatiesystemen, is de sport- en fitnesssector nu de belangrijkste sector voor het bedrijf.

Garmin sporthorloges kunnen je bij vele sporten ondersteunen. Basisfunctionaliteiten voor joggen en fietsen of een fitnesstracker zijn in de meeste Garmin-horloges geïntegreerd. De beste Garmin-horloges hebben ook programma’s voor krachttraining, zwemmen, golf en buitenactiviteiten zoals wandelen.

Voordat je overweegt een Garmin horloge te kopen, moet je je eerst bewust zijn van waar je het horloge voor wilt gebruiken. Er zijn verschillende soorten wearables. En het maakt wel degelijk verschil of je een Garmin fitness horloge koopt, een Garmin stappenteller of een Garmin smartwatch.

Koopadvies voor Garmin horloges: Waar moet je op letten?
Of je nu het beste hardloophorloge zoekt of gewoon met een GPS horloge wilt gaan wandelen, het belangrijkste is dat het Garmin horloge ook functies biedt voor je sport. In het volgende laten we je zien voor welke sporten Garmin sporthorloges geschikt zijn en bespreken dan enkele aspecten die belangrijk zijn, ongeacht de soort sport die je wilt beoefenen.

Uithoudingslopers hebben afstand en snelheid nodig
De eerste atleten die GPS horloges ontdekten waren hardlopers, die op deze manier hun trainingsroutine konden optimaliseren.