MG trading
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van een compressie bh

De voordelen van een compressie bh

Het is zover, de dag is aangebroken dat je eindelijk onder het mes mag. Na maanden van voorbereiding krijg je eindelijk die beoogde borstvergroting. Voor je het weet word je onder narcose gebracht en ligt je vervolgens op de uitslaapkamer om je roes uit te slapen. Het is gelukt! Je hebt die ene cupmaat waar je al zolang van hebt gedroomd. Je kunt allemaal nieuwe bh’s halen en ook een nieuwe bikini zal geen overbodige luxe zijn. Toch duurt het allemaal nog even voordat het uiteindelijk zover is! Eerst zullen je borsten namelijk moeten herstellen. Dit kan tot wel enkele weken duren, alvorens je weer een normale bh mag dragen. De eerste weken ben je namelijk veroordeelt tot het dragen van een compressie bh! Welke voordelen dit heet, dat lees je hier.

Je hoeft niet na te denken

Het grote voordeel aan het dragen van een compressie bh, is dat je helemaal nergens over na hoeft te denken. Zo kun je in principe iedere dag dezelfde bh dragen zowel overdag als ‘s nachts. Wel is het aan te raden meerdere bh’s aan te schaffen, aangezien het natuurlijk niet zo fris is om iedere dag dezelfde te dragen. Niet alleen omdat je lichaamsvocht hierin trekt, maar ook eventueel vocht uit je vond is een mogelijkheid. Let wel op, dat wanneer je een compressie bh aanschaft je goed kijkt of deze is voorzien van een voorsluiting. Het is namelijk niet handig, dan wanneer je net bent geholpen, je ontzettend veel moeite moet doen je bh uit te trekken. Een bh met voorsluiting is dan een absolute must!

Minder last van pijn

Na je operatie, zal je al snel merken dat je borsten beginnen op te zwellen. Niet alleen door een eventuele implantaat die is ingebracht, maar door de opgezwollen klieren door de ingreep. Door het dragen van een compressie bh, zal je deze zwelling direct de kop in moeten drukken. Doordat deze bh namelijk een stuk strakker zit dan een normale bh, geef jij je lichaam weinig tot geen kans om verder op te zwellen. Heb je geen compressie bh, dan is het ook goed mogelijk een sport bh te dragen. Let alleen wel op dat het geen sport bh met beugel is, maar een bh zonder beugel. Een beugel kan namelijk zorgen voor eventuele verwondingen aan je huid. Ook is het belangrijk, dat je vooral in de eerste weken je borsten voorziet van een zachte cup. Hoe kan dit beter dan een bh met bh vulling. Zorg er daarom dus ook voor dat je een sport bh of compressie bh hebt, die is voorzien van een voorgevormde cup.