MG trading
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waar sla ik tijdelijk mijn spullen op

Bent u op zoek naar een inboedelopslag Rotterdam? Dan is Jac den Hollander een geweldig opslagbedrijf voor u. Het kan zo zijn dat u een opslagruimte nodig heeft voor uw inboedel vanwege een verhuizing. Het kan ook zo zijn dat u tijdelijke even geen ruimte heeft voor uw inboedel. Het is dan voor u zeer belangrijk dat u beschikking heeft tot het opslaan van uw spullen in een betrouwbare, maar zeker ook geschikte ruimte. Jac den Hollander is meer dan capabel om uw inboedel tijdelijk voor u op te slaan.

Opslagruimte Rotterdam

Wij beschikken over 16.000 m3 aan opslagruimte. Deze opslagruimte is dan ook beveiligd en uitermate geschikt voor het veilig waarborgen van uw spullen. Dit houdt in dat ook onze opslagruimte ernaar gebouwd is om water, vuil en andere zaken buiten te houden. Uw inboedel zal gedurende de tijd dat deze in ons opslagplaats worden voortdurend in de gaten worden gehouden. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat u bij het ophalen van uw spullen ze in dezelfde staat kan meenemen als dat u ze heeft gebracht. Archiefopslag Rotterdam zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de staat van uw inboedel. Ook bent u instaat ten allen tijde de opslagruimte te betreden om zo bij uw spullen te komen. Heeft u meer informatie nodig omtrent onze inboedelopslag Rotterdam, neem dan contact met ons op.

Archiefopslag

Heeft u een archiefopslag Rotterdam nodig? Ook hiervoor kunt u gebruik maken van de diensten van Jac den Hollander. Het kan voorkomen dat u belangrijke documenten op een veilige plek moet bewaren voor een bepaalde tijd. Denk hierbij aan documenten die gearchiveerd moeten worden, omdat ze wettelijk voor een bepaalde termijn bewaard dienen te blijven. Als u elk document in huis of op kantoor moet bewaren, dan zult u al gauw merken dat u ruimte tekort komt. De ruimte die geschikt was om in te wonen of te ondernemen wordt nu gebruikt als opslagperiode. Dit resulteert dan weer in frustratie voor u.

Inboedelopslag Rotterdam

 

Jac den Hollander staat voor u klaar om documenten op te slaan op veilige wijze. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij zorg dragen over uw spullen en de veiligheid van uw documenten voorop stellen. Om deze reden is onze archiefopslag voorzien van een inbraakalarm, maar ook een brandalarm. Ook voor ons archiefopslag geldt dat u ten allen tijden bij uw spullen terecht kan.

Tijdelijke opslag

U kunt gebruik maken van onze opslag voor een korte periode of iets langere periode. We staan altijd klaar om onze diensten te verlenen aan particulieren en ondernemingen. U kunt heel gemakkelijk een contract afsluiten bij ons. Mocht u echter meer informatie nodig hebben dan staan wij voor u klaar. Wij begeleiden u graag in het proces.

https://jacdenhollander.nl/opslag/