MG trading
Image default
Zakelijke dienstverlening

Toegangstechniek in alle vormen

Dormakaba in Dodewaard is uw partner voor toegangstechniek in alle vormen. Hun producten kenmerken zich door bewezen en hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij toegangstechniek kunt u denken aan hang- en sluitwerk van deuren die zorgen voor extra beveiliging van gebouwen en ruimtes. Doordat dit bedrijf meer dan 150 jaar ervaring heeft in dit gebied vinden zij uiteraard een geschikte oplossing voor u.

De producten voor extra veiligheid

Denkt u aan toegangstechniek, dan kunt u denken aan de volgende producten: deurdrangers, deursloten en sluitplaten. Een deurdranger dient voor het automatisch en gedoseerd laten sluiten van deuren. Zo heeft u geen last meer van lawaai van dichtslaande deuren. Met de inbouw van een deurdranger wordt ook de veiligheid en de energie efficiëntie van uw pand verhoogd. Doordat de deur niet zomaar meer open kan staan, ontsnapt er minder warmte of koelte uit uw pand. Een deurdranger kan gecombineerd worden met een veiligheidsslot voor een optimale beveiliging. De veiligheidssloten van Dormakaba zijn voorzien van een antipaniekfunctie. De deur is hierdoor altijd te openen in de vluchtrichting. Andere oplossingen voor toegangstechniek zijn kluissloten, beveiligingspoortjes of deurautomaten. Bent u benieuwd naar alle producten en oplossingen die deze specialist aanbiedt? Bekijk dan de website.

Het belang van veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid

Dormakaba komt al jaren met slimme en innovatieve oplossingen op het gebied van toegangstechniek. Ze zijn dan ook landelijke actief. Als vakkundige partner staan ze aan de zijde van klanten tijdens elke fase van een project. Zij bieden dan ook producten en diensten voor winkels, hotels, luchthavens, ziekenhuizen, woningen en meer. Veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid staat bij dit bedrijf dan ook hoog in het vaandel en dankzij de oplossingen op het gebied van toegangstechniek kunnen ze ook u helpen. Zijn uw complete partner voor deur- en toegangssystemen. Schakel dit bedrijf dan ook in als u een expert zoekt op dit gebied.

https://www.dormakaba.com/nl-nl