MG trading
Image default
Woning en Tuin

Hoe zit het met de levensduur van een keuken wrap

Wil jij een nieuwe keuken maar vind je geen mooie keukens of vindt jij ze te duur? Je kunt dan net zo goed je keuken wrappen. Je keuken ziet er dan gloednieuw uit maar het is eigenlijk gewoon hetzelfde. Het keuken wrap is van een goede kwaliteit en het is goedkoop. De keuken wrapper kan best lang mee. Het kan even lang mee als een normale keuken. Het kan dus ongeveer 10 jaar mee, voordat die het gaat begeven. De wrap is krasbestendig. Je moet er wel een beetje voor opletten maar dat is ook zo met normale keukenkastjes. 

Je keuken gloednieuw uit laten zien

Je kunt je keuken er heel anders uit laten zien door alleen de kleur en het materiaal. De meeste mensen die hun keuken hebben gewrapped die hebben de keuken er modern uit laten zien met de kleuren wit en zwart. Je kunt uit meer dan honderd soorten kleuren kiezen. Je kunt ook advies vragen aan een medewerker of de kleuren die je hebt gekozen wel mooi staat. Op alles in de keuken kan de kleur verandert worden behalve op het aanrecht zelf. Het aanrecht is van een ander soort materiaal gemaakt waardoor de wrap niet mooi is en niet goed op kan plakken. 

geen duizenden euro’s 

Het vervangen van de keuken kan wel tien duizenden euro’s kosten en het heeft nog best veel nadelen. Je kunt dus een paar weken niet zelf de keuken in, het kost veel geld, je moet vaak eten bestellen wat ook wel kan oplopen naar een paar honderden euro’s en nog meer. Het wrappen van de keuken duurt maximaal 3 dagen. Je keuken ziet er dus na 3 dagen al helemaal anders uit en mooi. Je kunt ook uit meerdere soorten materialen kiezen. Je kunt je keuken laten gloeien of met een matte wrap ziet je keuken er modern uit.