MG trading
Image default
Banen en opleidingen

Verpleegkundige Corona swaps

Wil jij bijdragen aan de strijd tegen corona? Heb je een volledige hbo-opleiding, een volledige mbo-4 of een IG-zorgopleiding met een medische achtergrond? mooi! Dan kun je binnenkort aan de slag als tester bij GGD in Dordrecht. Lees het snel en solliciteer!

Wat je gaat doen

Als tester bij GGD Dordrecht ben je verantwoordelijk voor het managen van de corona test en het registreren voor monsterneming. Dit gebeurt uiteraard onder hoge beschermingscondities en volgens strikte werkinstructies. De klant rijdt naar de testlocatie en neemt monsters uit de auto. Je voert keel- en neusculturen uit en zorgt ervoor dat ze correct behandeld en getest kunnen worden.

Als je tester wilt worden bij GGD in Gordrecht, is het belangrijk om:

MBO-3/4 opleiding afgerond met medische achtergrond (MBO verpleegkundige, paramedicus, doktersassistente), assistent arts en HBO-V verpleegkundige

Open minimaal twee dagen per week, ook in het weekend en ’s avonds.

Als tester bij GGD Rotterdam kunt u rekenen op:

Het salaris is afhankelijk van uw kennis en ervaring.

De vakantie-uitkering bedraagt ​​8,33%.

De kans krijgen om bij te dragen aan de strijd van Nederland tegen het coronavirus.

Persoonlijk ontwikkelingsplan, inclusief passende training.

Werken bij GGD in Rotterdam

Je werkplek is in Rotterdam. Over werkdagen en werktijden wordt onderhandeld, maar je plant minimaal drie dagen per week. Je kunt ook in het weekend en ’s avonds werken, wat erg belangrijk is. We verwachten dat de missie tot december zal duren, maar deze kan worden verlengd. De eerste drie maanden geen vakantie!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/solliciteren-naar.html