MG trading
Image default
Auto's en Motoren

Opel Mokka 2dehands

Je kunt de imponerende Opel Mokka 2dehands prima omschrijven als een compacte cross-over of als een SUV. De indrukwekkende Opel Mokka schittert vanaf 2012 op de wegen en is ondertussen niet meer weg te denken. Geen wonder dat je al een tijdje zoekt naar een Opel Mokka 2dehands, want het is simpelweg een bijzonder fijne auto om in te rijden.

Niet bij elke autogarage

De Opel Mokka 2dehands tref je niet bij elke autogarage en dus is het vooral een kwestie van goed opletten en snel handelen als er een Opel beschikbaar is op de occasionmarkt. Mocht je er een vinden, dan heb je te maken met een uitvoering of in benzine, of in bi-fuel LPG of in diesel. De 1.4 Turbo benzine beschikt over vierwielaandrijving en de LPG heeft liefst 103 kW, 140 PK onder de motorkap. Een Opel Mokka beschikt, met uitzondering van de automaat, over een start/stop systeem en het zou kunnen dat je geluk hebt en een 2dehands Opel Mokka vindt met Opel Eye, een systeem dat de verkeersborden scant. Met nog meer geluk stuit je op een gebruikte Opel Mokka met een geïntegreerde FlexFix fietsendrager. Maar ook zonder genoemde accessoires is de Opel Mokka bijzonder waard.

Je betaalt voor de diensten van de monteur

Je hoeft tegenwoordig niet meer bang te zijn dat je zonder een speciaal abonnement niet geholpen wordt als je met pech langs de weg staat overigens. Integendeel. Door een beroep te doen op RoadGuards kan je auto vaak al binnen een half uur gerepareerd worden. En mocht dat nou niet lukken, dan wordt er een sleepdienst voor je geregeld. In die wetenschap ga je straks onbezorgd de weg op in je tweedehands Opel Mokka. Je betaalt zonder abonnement gewoon voor de diensten van een van de 800 monteurs die je verder helpt in geval van pech.