MG trading
Image default
Sport

Judo les volgen in Nijkerk voor jouw eigen skills

Wil je goede judo les volgen in Nijkerk? Bij ons ben je terecht voor het volgen van professionele en veilige judolessen in Nijkerk. Judo is voor jong en oud; zowel kinderen als volwassenen kunnen bij ons terecht voor het volgen van de judo lessen. Ongeacht je leeftijd of ervaring met judo, persoonlijke aandacht staat bij ons ten allen tijde centraal. Dit is vooral het geval bij kinderen. We leren de kinderen vanaf de eerste lesdag dat ze elkaar geen pijn mogen doen. Daarnaast leren ze ook hoe ze moeten vallen zonder zich pijn te doen. Bij ons staat de veiligheid van kinderen hoog in het vaandel.

Judo lessen in Nijkerk voor jong en oud

De judolessen in Nijkerk vinden in een professionele, maar veilige, prettige en ontspannen sfeer plaats. De lessen zijn ook geschikt voor volwassenen. Niemand is te oud om judolessen in Nijkerk te volgen. Onze lessen worden gekenmerkt door een goede structuur en strakke begeleiding en zijn uitstekend geschikt voor een ieder. Tijdens de lessen wordt er voldoende aandacht besteed aan de basis-technieken. Het doel van Judo is om maximaal gebruik te maken van je eigen kracht en de snelheid van je tegenstander. Het gaat om het uit balans brengen van je partner en daarbij je eigen balans te behouden.

Maak contact voor judolessen in Nijkerk

Judo is een geweldige manier om conditioneel met je gehele lichaam te bewegen, op iedere leeftijd. Bovendien is judo een geweldige manier om gewicht te verliezen en fit te blijven. Wil je nu pas beginnen met judo of wil je het gewoon weer oppakken? In beide gevallen ben je voor je judolessen in Nijkerk bij ons aan het juiste adres. Ben je al bekend met judo? Dan kun je in ons club terecht om mee te trainen met de groep. Voor het volgen van of voor meer informatie over judo lessen in Nijkerk, kunt je contact met ons opnemen.