MG trading
Image default
Aanbiedingen

Netwerk Security Specialist

Netwerk Security Specialist

Ben je goed in het denken met klanten en ben je bereid om nieuwe uitdagingen voor jezelf te creëren? Dan is dit misschien alleen voor jou.

wat ga je doen?

Je bent een netwerk- en beveiligingsexpert die houdt van een dynamische omgeving waar je zelfstandig kunt werken. Je bent natuurlijk niet de enige, je kunt hulp krijgen van andere ervaren collega’s. Met een positieve instelling kom je met nieuwe ideeën en ontdek je dat iedere klant een kans krijgt. Je gebruikt een complexe netwerkomgeving, migreert, vernieuwt, biedt ondersteuning en geniet van het plezier van het werken met verschillende klanten. Zoals we allemaal weten, Cisco, firewalls (ASA, Fortigate), Microsoft en uw begrip van protocollen zoals OSPF en TCP / IP.Klanten zijn voornamelijk kleine en middelgrote ondernemingen, grote en middelgrote ondernemingen en sommige ondernemingen. Daarom maakt het in geen enkel opzicht uit.

wie ben jij?

Je bent een ervaren en agressieve ingenieur die gemakkelijk de weg weet te vinden. Je bent niet bang om uit de comfortzone te komen en in je rol te groeien. In een snel ontwikkelende technologische omgeving voelt u zich op uw gemak. Daarnaast hou je van vrijheid en kun je je tijd goed indelen, maar heb je een echte teamspirit bij het werken aan gezamenlijke projecten.

Wat mag je verwachten?

Wanneer u zich bij ons aansluit, zijn er natuurlijk enkele goede dingen. Hierbij kunt u denken aan het volgende:

-Uw startsalaris is van 3.800 euro tot ruim 4.500 euro. Uiteraard zijn wij ook gebaseerd op uw bagage;

-Interne begeleiding en veel ruimte bieden voor je persoonlijke ontwikkeling (certificering en cursussen);

-U ontvangt ook onze huurauto, laptop, mobiele telefoon en communicatiekosten;

-Om nog maar te zwijgen over sportuitkering, omdat we lichaamsbeweging erg belangrijk vinden;

-Het laatste team van 20 tot 30 personen

Waar ga je werken?

Bij ons krijg je de kans om uit te groeien tot een ambitieuze, ervaren en dynamische club. Bij ons bent u geen nummer en kunt u uw taken niet uitvoeren. Je speelt een belangrijke rol en het lijkt erop dat je zelf beslist. Je kunt hier elke dag je gedachten, meningen en agressieve ideeën kwijt. We houden veel kennislezingen en drinken om continu te leren en kennis met elkaar te delen. Al met al is dit een hecht verbonden club waar je veel mogelijkheden voor jezelf kunt creëren.

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/netwerk-engineer.html