MG trading
Image default
Aanbiedingen

Zelf aan de slag met raamfolie

Je hebt het vast wel eens ergens gezien, mooie figuren op de ramen bij anderen. Dit kunnen rondjes zijn, maar ook strepen of logo’s. Raamfolie is verkrijgbaar in standaard patronen of helemaal effen, bijvoorbeeld effen gezandstraald. Je kunt soms ook een eigen ontwerp laten maken op raamfolie, daar zit echter wel een ander prijskaartje aan. Als je een beetje creatief bent, kun je ook zelf hele mooie dingen maken van raamfolie.

Raamfolie kun je in een bepaalde afmeting bestellen. Zorg ervoor dat je altijd voldoende besteld, eventueel met iets extra’s, voor het geval er iets verkeerd gaat. Met een schaar of een stanleymesje kun je in het folie snijden/knippen. Zo kun je er mooie figuren uit halen of een gewenste print of patroon maken. Niet iedereen heeft een goede vaste hand om figuren of vormen strak te knippen of uit te snijden. Je kunt in sommige gevallen op de achterkant (het schutvel) van het raamfolie alvast een figuur voortekenen. Daarna hoef je alleen maar langs de randjes te knippen/snijden en houd je een mooi resultaat over. Ook letters kun je op deze manier uit het folie halen. Wil je dus een bepaalde tekst op je ramen plakken, knip dan mooie letters uit het raamfolie en plak ze op de gewenste ramen

Voor thuis, op een bedrijfspand of op een winkel

Je eigen raamstickers maken van raamfolie kun je doen voor thuis, misschien heeft een van je kinderen een speciale wens voor op de slaapkamerramen of heb je zelf iets moois gezien wat je graag op de ramen van de woonkamer wilt plakken. Ook voor kantoren en praktijken kunnen raamstickers erg leuk zijn. Of een winkelpand met een mooie etalage. Soms kan de naam van de winkel mooi en professioneel staan, maar je kunt ook met bepaalde acties bijpassende raamstickers op de ramen plakken. Het valt vaak erg op en het ziet er professioneel uit!

https://www.plakfoliewebshop.nl/