MG trading
Image default
Aanbiedingen

www.vaneldikladders.nl

Ga je een ladder kopen? Op de website van Van Eldik Ladders heb je een ruim assortiment aan houten- en aluminium ladders. Zij maken de ladders zelf sinds 1891

 

Ladders voor iedere situatie

Wanneer je ladders gaat kopen is het belangrijk om te bepalen waarvoor je de ladders gaat gebruiken. De situatie bepaalt natuurlijk welke ladder het beste bij je past. Allereerst is het handig om te bepalen waar je hem gaat gebruiken: buiten of binnen. Daarnaast bepaal je of je de ladder ook in de vrije ruimte moet kunnen plaatsen. Hierbij heb je geen boom of muur nodig om de ladder tegenaan te zetten. Daarna bepaal je hoe hoog je maximaal moet kunnen komen met je nieuwe ladder die je gaat kopen.

 

Enkele ladders kopen

Heb je bepaald dat je in jouw situatie de ladder snel moet kunnen verplaatsen. Is daarnaast de hoogte die je maximaal moet overbruggen niet meer dan vier of vijf meter? Dan is de enkele ladder zeer geschikt voor jou. De enkele ladder verplaats je namelijk makkelijk doordat hij uit een deel is gemaakt. Hierdoor is het gewicht niet zo groot. Doordat hij uit een deel bestaat is de hoogte wel beperkt tot een werkhoogte van zo’n vijf à zes meter. 

 

Uitschuifbare ladders

Wanneer je met een enkele ladder niet uit de voeten kunt is een uitschuifbare ladders de betere optie op te kopen. Deze ladders bestaan uit meerdere delen die je over elkaar schuift. Het voordeel hiervan is het gemak van een lange ladder maar hij neemt de ruimte in van een kleine ladder. Daarnaast is het met deze ladders mogelijk om ze in een A stand te zetten. Hierbij zet je de onderkant van de delen uit elkaar. Doordat de bovenkant bij elkaar blijft ontstaat de A stand. Nu kun je de ladder vrij plaatsen en van twee zijden beklimmen. Dat is erg handig wanneer je een boom wilt snoeien waar je de ladder niet tegen de takken wilt zetten. Of wanneer je de ramen gaat zemen en de muur niet wilt beschadigen.

 

Ladders kopen doe je bij Van Eldik Ladders

Nu je weet waar je op moet letten bij het kopen van ladders weet je dat je hem bij Van Eldik Ladders moet kopen. Zij maken ladders sinds 1891. Dus ze weten waar ze het over hebben. Daarnaast helpen ze je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie. Bel ze of kom even aan in de werkplaats!

https://www.vaneldikladders.nl