MG trading
Image default
Aanbiedingen

Welke soorten bijbaantjes zijn er te vinden in Sittard?

De meeste jongeren krijgen er op een bepaald punt in hun schooltijd wel mee te maken: de zoektocht naar een bijbaan. Naast al die uren die je besteed aan school en huiswerk zou je ook nog graag wat geld willen verdienen. Maar welke baantjes zijn er eigenlijk? Wij geven je een aantal mogelijkheden voor een bijbaantje in Sittard en omstreken.

 

Supermarkt

Misschien wel een van de meest bekende en beoefende bijbaantjes onder jongeren: het werken in de supermarkt. Vind je het leuk om met mensen bezig te zijn en ervoor te zorgen dat ze met een positieve indruk de winkel verlaten? Dan is het kassawerk wellicht wat voor jou. Weet jij waar alle producten liggen, en kan je snel en nauwkeurig werken? Dan ben jij misschien wel de perfecte vakkenvuller.

 

Verkoopmedewerker

Weet jij altijd iedereen te overtuigen van jouw ideeën? Of sta jij met het presenteren in de klas makkelijk je mannetje? Dan ben jij misschien wel het nieuwe verkooptalent waar winkels naar op zoek zijn. Of het nu bij de speelgoedwinkel of de bouwmarkt is, op veel plekken zijn verkopers aan het werk. Kies vooral iets waar jij enthousiast van wordt!

 

Thuiszorg

Ben jij bezig met een opleiding in de zorg? Of heb jij hier interesse in? Tegenwoordig bieden verschillende zorginstellingen ook bijbaantjes aan. De inhoud hiervan kan erg verschillen. Zo zijn sommige baantjes echt gericht op de lichamelijke verzorging van de mensen en andere baantjes meer op de schoonmaak van hun huizen. Daarnaast bestaan er zelfs baantjes waarbij je betaald wordt om met ouderen te kletsen en spelletjes te spelen. Supergezellig toch?

 

Bezorger

Ben jij liever niet constant onder de mensen? Dan is een baan als bezorger misschien wel wat voor jou. Van postbezorger tot thuisbezorgd, er zijn veel mogelijkheden. Let wel op: banen zoals pakketbezorger zijn vaak alleen mogelijk wanneer je in bezit bent van een autorijbewijs. Heb je dit niet? Dan bestaan er ook nog genoeg bezorg baantjes op de fiets, of zelfs lopend, zoals een krantenwijk.

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer bijbaantjes te vinden in Sittard. Vind je het lastig om een keuze te maken? Ga dan vooral eens langs bij een uitzendbureau!

https://www.atwerkvandaag.nl/werken-in-sittard