MG trading
Image default
Dienstverlening

Uw zending snel en veilig bezorgd met koeriersdienst Hengelo

Een snelle koeriersdienst in Hengelo inschakelen? Wanneer u een bedrijf heeft komt het vaak voor dat u zendingen heeft die van locatie naar locatie vervoerd moeten worden, door heel Nederland. Soms komt het zelfs voor dat uw zending naar het buitenland moet. Het kan hierbij gaan om gewone pakketten, spoedzendingen of postbezorging maar ook om adr, track en trace-pakketten of stadsdistributie. Bent u ook op zoek naar een koeriersdienst, denk dan eens aan koeriersdienst Hengelo, welke veel voor u kan betekenen.

 

Altijd aan het juiste adres

Wij bezorgen als koeriersdienst bijna elk soort pakket. Van nationaal tot internationaal. Ons geheel nieuwe wagenpark bestaat uit een variërend aanbod voertuigen welke zendingen tot 500 kilogram kunnen vervoeren. Onze chauffeurs hebben veel kilometers op de teller en zijn hierdoor erg ervaren. Ieder beschikt over een Verklaring Omtrent Gedrag en is bedreven, wat zeer belangrijk is. Wij zijn een klein bedrijf, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw zending goed aankomt. Want als dit niet zo is, kan dit grote gevolgen hebben. Dat weten wij als geen ander. We gaan altijd voor goede service, kwaliteit en klantgerichtheid. Daarom ontvangt u na aflevering van zendingen altijd telefonisch bericht met ‘bestemming bereikt.

 

Veel opties en extra mogelijkheden

Elk bedrijf is anders en heeft daardoor andere wensen. Koeriersdienst Hengelo biedt u veel extra mogelijkheden aan zodat er altijd iets is wat bij uw past. Zo kunnen wij bijvoorbeeld binnen 30 minuten bij u op locatie zijn om de zending op te halen. Bij zowel binnen- als buitenlandse zendingen zetten wij onze GPS af en toe aan, zodat u bij kunt houden waar we zijn. En, zoals eerder beschreven, krijgt u altijd bevestiging wanneer uw zending geleverd is.

Kortom; groot of klein bedrijf, nationale of internationale zendingen. Wij bieden u altijd de dienst die het beste bij u past. Wilt u contact opnemen, dan kan dat via het contactformulier op onze site of ons telefoonnummer. We zijn u graag van dienst!