MG trading
Image default
Management

New small business ideas

Nieuwe ideeën voor kleine ondernemingen

 

1. Stomerij

Hoewel niemand graag ontdekt dat de nieuwe trui die hij gekocht heeft alleen chemisch gereinigd mag worden, is chemisch reinigen soms een noodzaak, vooral als het gaat om pakken, jurken en jassen. Als uw stad op dit moment geen stomerij heeft, is dit misschien het bedrijfsidee voor u in een kleine stad. Nogmaals, een stomerij kan een nuttig bedrijf zijn voor elk type persoon, vooral als uw stad veel zakelijke werknemers heeft die naar de stad pendelen voor hun werk. Het hebben van een lokale stomerij zal mensen de mogelijkheid geven om goed te zorgen voor hun kleren, zonder dat ze te ver uit hun weg te gaan.

 

2. Boekhandel

Met de populariteit van grote online verkopers zoals Amazon en Walmart, zou je kunnen denken dat het openen van een boekwinkel belachelijk is. In kleine steden, echter, zou u in staat kunnen zijn om een specifieke markt van lezers in het nauw te drijven die een lokale boekhandel zouden frequenteren. Een boekhandel kan op meer dan één manier succesvol zijn. Naast de verkoop van boeken kan uw boekhandel dienen als een historisch instituut, evenementen organiseren, zoals lezingen met lokale auteurs, en zelfs TV en film in uw aanbod opnemen. Als uw stad een locatie mist voor reflectie, discussie en lezen, kan het openen van een boekhandel het perfecte businessplan zijn.

 

3. Bed en ontbijt

Ongeacht de grootte van je stad, je zult altijd bezoekers hebben, of het nu familie is die van buiten de stad komt voor de feestdagen of toeristen die op doorreis zijn. Dit gezegd zijnde, het aanbieden van bezoekers een plek om te verblijven, zoals een bed and breakfast, kan een geweldige kleine stad business idee. Een bed and breakfast kan een verscheidenheid aan klanten bedienen, werkt het hele jaar door en vereist geen al te grote ruimte of personeel. Als uw kleine stad ligt dicht bij een grote snelweg of stad, een schilderachtige, betaalbare bed and breakfast kan nog aantrekkelijker voor bezoekers of zelfs de lokale bevolking op zoek naar een weekendje weg.

 

4. Bloemenwinkel

Bloemen kan een go-to gift voor elke vakantie of gebeurtenis, van Valentijnsdag tot afstuderen aan een “get well” aanwezig zijn. Als uw stad op dit moment niet beschikt over een bloemenwinkel, kan dit de kleine onderneming idee voor je. Bloemen zijn zeer veelzijdig, niet alleen voor cadeaus maar ook voor andere evenementen, zoals lokale proms of bruiloften, maar ook gewoon om een keukentafel op te fleuren. Hoewel je misschien moet leren hoe je bloemen moet kopen en schikken, heb je voor deze business geen dure machines, lange dagen of veel personeel nodig. Een bloemenwinkel is een idee voor een klein bedrijf dat in een lokale behoefte kan voorzien, zonder de complicaties die bij sommige andere bedrijven komen kijken.

 

5. Tuinieren en landschapsarchitectuur

Net als schoonmaken zijn tuinieren en landschapsarchitectuur dingen die mensen gewoon niet willen doen of waar ze niet goed in zijn, en waar ze dus wel voor willen betalen. Hoewel vergelijkbaar met een bloemenwinkel in termen van industrie, het starten van een landschapsarchitectuur bedrijf voldoet aan een ander soort van small-town behoefte – en toch, kan net zo populair zijn. Tuinieren en landschapsarchitectuur kan zich uitstrekken tot elk type van de stad bewoner, vooral wanneer het weer warm wordt, en nog meer als uw stad heeft huisgemeenschappen met gazon eisen.

 

Net als klusjesmannen of aannemers, kunnen tuinieren en tuinarchitectuur aanbevelingen worden doorgegeven door mond-tot-mondreclame en succes kan gemakkelijk worden verspreid rond een kleine stad, vooral als je kapitaliseert op een momenteel lege markt.

 

6. Nagelstudio en spa

Een ander persoonlijk verzorgingsbedrijf om te verkennen, vooral als uw kleine stad al een kapsalon en een kapperszaak heeft, is een nagelsalon en spa. Hoewel dit bedrijf kan tegemoet te komen aan een soortgelijke demografische, het vervult een iets andere behoefte en kan een aanzienlijke hoeveelheid business te trekken tijdens warmer weer, vooral met lokale afstuderen, proms of bruiloften. Vergeleken met sommige van de kleine stad bedrijf ideeën op deze lijst, zou een nagel salon en spa vereisen meer personeel en misschien meer voorraden, maar over het algemeen, het kan een relatief duurzame onderneming zijn, vooral als er momenteel niet een nagel of spa bedrijf dat lokaal actief is.

 

7. Fotografie

Er zal altijd een markt zijn voor creatieve professionals, vooral fotografen. Mensen zullen altijd professionals willen om evenementen te fotograferen, zoals bruiloften, verlovingen en diploma-uitreikingen. Daarnaast kunnen mensen een beroep doen op de diensten van een fotograaf voor specifieke portretten of familiestudio-opnamen. Als er in uw stad geen fotografiebedrijf is, kunt u op dit idee springen, vooral als u een creatieve achtergrond hebt. Hoewel fotoapparatuur aan de dure kant kan zijn, kunt u de kosten laag houden door u te beperken tot het hoognodige en zoveel mogelijk te profiteren van uw lokale markt. Schoolfoto’s, vooral voor middelbare school senioren, kan een trefzekere manier zijn om uw diensten op jaarbasis uit te breiden.

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/