MG trading
Image default
Banen en opleidingen

District manager

District manager

Jouw verantwoordelijkheden

Voor onze klant, een sterk groeiend food concept in België, zijn we op zoek naar een District Manager voor regio Antwerpen en Limburg.

Als District Manager heb je de operationele verantwoordelijkheid over +-25 POS in regio Antwerpen en Limburg waarbij je in staan voor de dagelijkse en wekelijkse planning. Je bent de link tussen de POS in Food retailers, HQ en de franchisenemers. Je staat in voor de analyse van de cijfers, kpi’s en ziet opportuniteiten om te groeien. Je zal de vrijheid krijgen om jouw analyse in een concreet actieplan te gieten en deze intern uit te rollen voor jouw regio, uiteraard rekening houdend met de interne procedures die je vertaalt naar the field. Omdat je de sparringspersoon bent van zowel ondernemers als storemanagers, zal je voor verscheidene problemen komen te staan die je als een echte problem solver weet om te draaien in iets positiefs. Rapporteren doe je in deze rol als District Manager aan de Country Manager.

Jouw profiel

De ideale kandidaat heeft reeds ervaring als District Manager in food Retail of van andere food concepten of je bent een store manager in food retail die klaar is voor the next step. Je bent enerzijds analytisch en weet hoe je cijfers moet lezen en omzetten in concrete plannen. Anderzijds ben je een echte relatiemanager, iemand die vertrouwen geeft, overtuigend is en die buiten over excellente commerciële skills beschikt, ook een goed luisterend oor is. Verder word je positief getriggerd door targets, ben je een echte inspirator voor je team en ben je idealiter drietalig (Nederlands, Frans en Engels).

Ons aanbod

Onze klant biedt voor deze functie als District Manager een mooi salaris met extralegale voordelen zoals een wagen en een bonus. Je komt terecht in een bedrijfscultuur waar samenhorigheid centraal staat. Onze klant is een groeiend food concept, zijn trots op hun producten en hebben gepassioneerd personeel aan boord!

https://www.vindazo.be/vacatures/district-manager.html