MG trading
Image default
Meubels

De eiken houten tafel op maat samenstellen

Een eiken houten tafel op maat kan je helemaal zelf samenstellen. Heb je dus geen idee wat voor soort tafel je in de woning moet plaatsen dan is dit de manier om een goede tafel uit te zoeken die precies is zoals jij dat wilt en past bij het interieur dat in jouw woning of bijvoorbeeld in je kantoorpand heerst. Je kunt de eiken houten tafel op maat helemaal aanpassen aan je eigen stijl en de maat kan je ook bepalen, zodat je zeker weet dat het ook goed passen dis in jouw ruimte, Heb je een klein appartement dan is het ook mogelijk om een eiken houten tafel op maat te kopen.

Hoe werkt het?

Dan ga je de eiken houten tafel op maat samenstellen, maar hoe werkt dat dan precies. Het is van groot belang dat je een aantal stappen volgt om de tafel samen  te stellen naar jouw wensen. De eerste  stap die je gaat zetten is een keuze maken uit het blad van de tafel. Je kunt kiezen uit een rechthoekig blad, maar ook is de mogelijk aanwezig om een ovaal blad te kiezen en ook een rond tafelblad behoort tot een van de opties voor het kiezen van een tafelblad. De eerste stap is nu gezet, maar dan ben je er nog niet. Je moet ook kiezen wat de afmetingen zijn van het blad. Dit is wel zo handig om te kijken of de eiken houten tafel op maat ook echt  goed past in jouw ruimte. 

De afmetingen

Voor het kiezen van de afmetingen van het tafelblad, kan je kiezen uit een lengte van een blad van 160 centimeter tot en met 300 centimeter. De breedte van het blad lopen uiteen tussen de 80 centimeter en de 120 centimeter. Zo maak je zelf een overweging. Je kunt thuis even meten wat de maat is wat goed staat en dit geef je dan door bij het bestellen van de eiken houten tafel op maat.