MG trading
Image default
Aanbiedingen

Creëer een gezellige ruimte met de magneten op je koelkast

Met magneten op je koelkast kan je een stuk kleur in je keuken brengen, maar ook een hele hoop gezelligheid. Wanneer je houdt van een beetje leuke aankleding in je woning en je niet al te snel geërgerd raakt wanneer het een rommelige ruimte wordt dan zijn de magneten op je koelkast perfect voor in jouw keuken. Een kleine toevoeging hieraan is dat je wel een koelkast moet hebben die een magnetisch veld heeft, zodat de magneten op je koelkast hierop blijven zitten. De meeste koelkasten hebben dit gelukkig wel en daarom kan je bijna niet meer heen om het geval dat jij je ook moet overgeven aan de magneten op je koelkast. 

Inspiratie opdoen

Laat je inspireren op de website, want daar vind je het volledige assortiment aan alle magneten voor op je koelkast die er bestaan. Ga je voor de meest kleurrijke varianten of kies je toch voor de steden die hier opstaan afgebeeld? Je kunt niet alleen de magneten op je koelkast plaatsen, maar deze zijn ook te plaatsen op bijvoorbeeld een bord dat speciaal gemaakt is voor magneten. Een magneetbord is ideaal als je bijvoorbeeld veel notities hebt en deze even uit je hoofd moet schrijven. Deze schijf je dan op een notitie blaadje en vervolgens hang je deze met een magneet op het bord. Daar kan je ook de magneten op je koelkast voor gebruiken. 

Krachtige magneet

De magneten op je koelkast hebben een heel sterke werking. Het heeft namelijk een enorm krachtige magneet op de achterkant zitten, waardoor het op iedere koelkast kan worden aangebracht en het ook geschikt is voor een magneetbord. Het is niet zo sterk dat je deze bijna niet meer kunt verwijderen, maar wel sterk genoeg om er iets mee op te hangen en te zorgen dat deze niet iedere keer van de joelkast af valt, wat nogal vaak gebeurt met de meeste magneten op je koelkast.