MG trading
Image default
Aanbiedingen

Alles wat je moet weten over Intex Ultra XTR zwembad

Op zoek naar het perfecte zwembad om deze zomer in af te koelen? Intex heeft een ruime keuze aan frame zwembaden, waaronder de populaire Intex Ultra XTR zwembad. In dit artikel bekijken we de kenmerken en voordelen van de Intex Ultra XTR zwembad, dus als jij overweegt er een aan te schaffen, lees dan snel verder!

Intex Ultra XTR zwembaden

Het Intex Ultra XTR zwembad is ontworpen voor bovengronds gebruik en is gemaakt van zwaar PVC en polyester 3-laags zijwanden. Het frame bestaat uit corrosiebestendig staal, waardoor het zowel stevig als duurzaam is. Het bevat ook een Airtight® Systeem dat lekkage voorkomt. Dit zwembad is verkrijgbaar in verschillende maten. Hoe groot jouw achtertuin ook is, er is altijd een Intex Ultra XTR zwembad voor jou!

Wat maakt het speciaal?

Het Intex Ultra XTR zwembad heeft een aantal kenmerken die hem onderscheiden van andere framezwembaden op de markt. Ten eerste is hij gemakkelijk op te zetten en kan hij in 45 minuten of minder met twee personen worden opgezet – geen professionele montage vereist! Ten tweede heeft het een Krystal Clear™ zandfilterpomp die jouw zwembad het hele jaar door sprankelend schoon houdt door vuil en bacteriën te verwijderen, voordat ze de kans krijgen zich op de bodem van jouw zwembad te nestelen. Tot slot kunnen gebruikers dankzij de ladder veilig in en uit het zwembad stappen zonder dat ze bang hoeven te zijn om uit te glijden of er per ongeluk in te vallen.

Hoe onderhoud ik het?

Om ervoor te zorgen dat jouw Intex Ultra XTR zwembad er de komende jaren op zijn best blijft uitzien, moet je een aantal stappen ondernemen. Ten eerste moet je de pH-waarde van jouw zwembad regelmatig controleren met een Intex teststripkit of een andere hoogwaardige testkit. Ten tweede gebruik je eenmaal per week een geschikte chloorbehandeling om algengroei te voorkomen en het water schoon te houden. Ook hier geldt dat je met producten van een gerenommeerd merk als Intex de levensduur van jouw zwembad aanzienlijk kunt verlengen. Houd je ten slotte altijd aan de plaatselijke wetgeving inzake zwembaden door altijd adequate veiligheidsvoorzieningen zoals ladders of leuningen rond jouw zwembad aan te brengen wanneer deze niet door volwassenen of kinderen onder toezicht worden gebruikt.

Investeren in een Intex Ultra XTR zwembad van Uw Buiten Specialist is een van de beste manieren om deze zomer buiten te genieten en tegelijkertijd veilig te blijven! Dit type zwembad zorgt niet alleen voor urenlang plezier in de zon, maar biedt ook gemoedsrust in de wetenschap dat de zware constructie jarenlang meegaat en het Airtight®systeem ervoor zorgt dat er nooit lekken ontstaan door slecht onderhoud of slijtage na verloop van tijd. Als jij jouw zwembad regelmatig onderhoudt en de plaatselijke wetgeving inzake veiligheidsprotocollen voor zwembaden naleeft, kun je de hele zomer van jouw nieuwe Intex Ultra XTR zwembad genieten!

 

https://www.uwbuitenspecialist.nl/