MG trading
Image default
Aanbiedingen

De reden waarom duo rolgordijnen je geld waard zijn

De zonweringen die we voor onze huizen kopen moeten elke cent waard zijn die we eraan uitgeven. Raambekleding moet bescherming bieden tegen stof, hitte, licht, UV verblinding en geluiden, en ze bieden ook een fascinerende aanblik aan het interieur van het huis, waar we niet zonder kunnen. Natuurlijk zijn we geneigd de best mogelijke raambekleding voor ons huis uit te zoeken. Maar wie bepaalt welke de beste zijn en de moeite waard om in te investeren. 

De markt van raamdecoratie en -behandeling heeft sinds hun ontstaan een lange weg afgelegd. De vroegste rolgordijnen waren opgerold op een metalen (meestal aluminium) staaf en dan boven op het raam gemonteerd, vanwaar ze met koorden omhoog of omlaag getrokken werden. Deze rolgordijnen hadden een enkel stuk stof, natuurlijk of door mensen gemaakt.

Net als andere fantastische en multifunctionele raambekleding zoals jaloezieën, plisségordijnen en houten jaloezieën, zijn duo rolgordijnen geweldige raambekleding. Deze rolgordijnen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook verbazend functioneel met functies als warmte- en temperatuurregeling en veelzijdige lichtregeling, terwijl ze er tegelijk voor zorgen dat de woning toegang krijgt tot natuurlijk zonlicht. Als ze geïnstalleerd en aangepast worden aan de lengte en breedte van het raam, laten ze de hele woonruimte er stijlvol en geraffineerd uitzien.

Duo rolgordijnen

Zoals de naam al doet vermoeden combineren duo rolgordijnen de voordelen van twee soorten raambekleding. De ene rol of laag is bedoeld om hard zonlicht, dat bestaat uit UV stralen, die schadelijk zijn voor de huid en helemaal vermeden moeten worden, tegen te gaan. Ze is gemaakt van speciaal voor dit doel gemaakte stof van hoge kwaliteit, die de hoeveelheid zonlicht vermindert en toch een onbelemmerd zicht naar buiten behoudt of zonlicht toelaat en volledige privacy biedt.

De tweede laag of rol van de stof bestaat uit een materiaal dat het licht volledig tegenhoudt en van pas kan komen als je absolute duisternis in de kamer wenst met zijn verduisterende kwaliteiten. Het is essentieel als je overdag of ’s nachts volledige privacy nodig hebt, en kan in sommige gevallen ook het geluidsniveau verminderen.

Het systeem van twee stoffen in deze raambekleding houdt in dat deze beide materialen of lagen stof op twee afzonderlijke stangen gerold worden, die in een gemeenschappelijke hoofdrail, bevestiging of doos gemonteerd zijn. 

https://www.raamdecoratie.com